Billedet hakker

I tilfælde af du oplever problemer med, dit billede er dårligt/hakker på din PC, eksempelvis ved hurtigere kamerapanoreringer som i fodboldkampe – vær da sikker på, indstillinger for hardwareacceleration er de samme som forneden.

Anvender du browseren Google Chrome:

1. Tryk på de 3 streger øverst højre hjørne
  2. Vælg indstillinger
  3. Tryk på “Vis avancerede indstillinger”
  4. Find menuen “System” og sørg for at der ikke er flueben i vinduet med hardwareacceleration. Hvis der ikke er flueben i, prøv at sætte hardwareacceleration til i stedet.

Hvis du anvender browseren Mozilla Firefox:

1. Tryk på de 3 streger øverst i højre hjørne
  2. Vælg indstillinger og derefter tryk på Avanceret i menuen til venstre
  3. I den første fane (Generelt), vil du finde kategorien “Browsing”. Der findes muligheden “Hvis muligt anvend hardwareacceleration”. Sørg for der ikke er flueben i vinduet, og derefter genstart browseren og prøv igen. Hvis hardwareacceleration ikke er på, prøv da at sætte det til.