Chromecast via Android

Sørg fra start af for at din Chromecast og Android-platform er forbundet til det samme trådløse netværk. Se følgende guide for at komme i gang med Chromecast via din Android-enhed.

Trin 1.
Ikonet i øverste højre hjørne angiver, at du er forbundet til det samme netværk som din Chromecast. Klik på ikonet for at oprette direkte forbindelse til Chromecasten.

Screenshot_20160526-155641

Trin 2.
Følgende billede vil komme frem. Tryk på Chromecastens enhedsnavn for at tilslutte.

Screenshot_20160526-155705

Trin 3.
Når ikonet er hvid, er Chromecasten tilsluttet og klar til at starte caste. Afspil valgfrit indhold.

Screenshot_20160526-155716

Trin 4.
Du har nu castet din første stream til din Chromecast. Husk på, at mens du caster, kan du bruge din telefon / tablet til hvad du vil – Streamen vil fortsætte så længe Viaplay app’en kører i baggrunden.