Chromecast via iOS

Du kan per dags dato caste indholdet i samtlige kategorier (serier, film, sport) med undtagelse af kategorien med TV-kanaler.

Se følgende guide, for at komme i gang med Chromecast, via din iOS-enhed.

Trin 1.
Sørg fra start af for, at din Chromecast og iOS-platform er forbundet, til det samme trådløse netværk. Ikonet i øverste højre hjørne angiver, at du er forbundet til det samme netværk. Klik på ikonet for at oprette direkte forbindelse til Chromecasten.

DK 1..

Trin 2.
Følgende billede vil komme frem. Klik på Chromecastens enhedsnavn for at tilslutte.

Trin 3.
Når ikonet er hvidt, er Chromecasten tilsluttet og klar til at starte caste. Afspil valgfrit indhold.

DK 3 ansluten..

Trin 4.
Du har nu castet din første stream til din Chromecast. Husk på, at mens du caster, kan du bruge din telefon / tablet til hvad du vil – Streamen vil fortsætte så længe Viaplay app’en kører i baggrunden. For at stoppe med at caste indholdet til Tv’et, tryk på Chromecast ikonet igen og vælg “Afbryd forbindelsen”