Chromecast via PC

For at få tilknyttet din chromecast til din computer, skal du benytte dig af browseren Google Chrome.

Når din Chromecast er blevet tilknyttet og opdateret, er du klar til at bruge den. Du kan læse mere fra Chromecast Hjælpecenter.

Åben viaplay.dk og vælg det materiale som du gerne vil se. Hvis du ikke allerede kan se et Chromecast ikon øverst oppe i højre hjørne i din browser, klik på de tre prikker og vælg “Cast“.

Efter du har klikket “cast”, vil du få en liste over fundne enheder. Vælg din egen enhed og tilknyt til den.

Start afspilningen af materialet på din computer, og klik på Chromecast ikonet nederst i højre hjørne. Når ikonet bliver rødt, er du klar til at se filmen direkte fra din Chromecast.

Du kan stoppe sendingen, ved at klikke på det samme røde Chromecast Ikon. Afspilningen vil derefter fortsætte på din computer.