Dataforbrug

Bredbåndsforbruget hos Viaplay varierer, alt efter hvilken billedkvalitet du streamer i.

• Når man afspiller på Højest (HD), bruges der som udgangspunkt op til 2,5 GB/timen.
  • Ved afspilning i kvaliteten Høj (HD/SD) forbuges op til 1,8 GB/timen.
  • Hvis du afspiller i kvaliteten Mellem, forbuges omkring 500 MB/timen.
  • Når indholdet afspilles i kvaliteten Lav, forbruges op til 150 MB/timen.

Det er din bredbåndsforbindelses styrke, der bestemmer hvilken kvalitet, der anvendes. I praksis indebærer dette, at en stærk internetforbindelse automatisk anvender Højest. Med en svag internetforbindelse anvendes i stedet Lav eller Mellem.

På PC, Mac, Android og iOS har du mulighed for manuelt at vælge den ønskede kvalitet. Mere information om dette, samt hvilke bredbåndshastigheder vi anbefaler, kan findes i artiklen Anbefalet internethastighed.