Dine enheder

Du kan have op til fire enheder registreret på din konto. En enhed kan eksempelvis være en computer, en mobiltelefon, en tablet, spillekonsol eller Smart TV. Skulle det ske at du opnår maks antal enheder, så bliver du mødt af en meddelelse som påpeger netop dette.

Du kan få slettet én enhed pr. 90 dage. For at fjerne en af dine registrerede enheder er det bare at kontakte os så hjælper vi dig. Klik på den røde knap “Kontakt os” til højre på siden.

Hvis du har set Viaplay hos en ven og glemt at logge ud, kan du ændre dit kodeord på vores hjemmeside. Når du har gjort dette vil du blive logget ud af samtlige enheder indenfor 24 timer. Ændr dit kodeord her.

Hvis du vil, så kan du have to streames igang på samme tid. Forsøger du at starte en tredje stream så dukker der i stedet en meddelelse om dette op i stedet.

Klik på dette link hvis du vil se en komplet liste over de enheder, som vi understøtter på nuværende tidspunkt.