Dine enheder

Du kan benytte dit Viaplay-abonnement på højst fem forskellige enheder. En enhed er for eksempel en computer, en mobiltelefon, en tablet, en spillekonsol eller et Smart-TV.

Hvis du overskrider det maximale antal enheder i brug vil du se en meddelelse på din skærm der påpeger dette. Du kan da istedet benytte nogle af de øvrige enheder du har benyttet i løbet af dagen.

Har du kigget på Viaplay hos en ven og glemt at logge ud kan du skifte dit password på vores hjemmeside. Nu du har skiftet dit password vil alle enheder blive logget ud indenfor 24 timer. Du kan skifte dit password her.

Du kan have to streams igang samtidigt. Hvis du starter en tredje stream vil du se en meddelelse på din skærm der påpeger dette.

Klik på dette link hvis du vil se en komplet liste over de enheder som du kan benytte Viaplay på idag.