En film eller serie var tidligere på Viaplay, men nu er den væk, hvorfor?

De fleste af vores rettigheder på film og serier, vil udløbe efter en vis periode, hvis vi ikke fornyer dem. Vi varsler på vores webside inden en film eller serie bliver fjernet.

• Hvis det lykkes os at forny rettighederne, vil vi ændre varslet på Viaplay, og lade indholdet blive, så du kan fortsætte med at se det.
  • Hvis vi ikke får fornyet rettighederne, eller vælger ikke at gøre det, vil filmen eller serien blive fjernet fra Viaplay.

På Viaplay gør vi alt hvad vi kan for at få rettighederne til hele film- og tv-serier, men da rettighederne på hver enkelt titel eller sæson er separate, er det ikke altid at det kan lade sig gøre at få alle rettighederne samtidigt.

Kontakt os

Select your region and language

Recommended for you

Dansk

All our regions and languages

Denmark
Netherlands
Finland
Poland
Iceland
Sweden
Norway
United Kingdom