Filmrettigheder på Viaplay

Vores filmudbud kommer an på tilgængelige rettigheder. Oftest er rettigheder tidsbegrænsede, hvilket betyder at når licensen udløber, forsvinder filmen også fra tjenesten.

Generelt kommer filmene først i biografen, derefter som digital eller fysisk version (DVD/Blu-Ray) efter cirka 5 måneder. På Viaplay tilbyder vi muligheden for at købe filmen digitalt, og hermed har du filmen så længe du har din Viaplay-konto.

Nogle uger efter købeversionen af filmen er udkommet, kan man leje filmene hvis rettighederne giver mulighed for det. På Viaplay kan du se en lejefilm i 48 timer. Cirka fire måneder senere blive størstedelen af filmene tilgængelige som en del af dit Viaplay-abonnement.

Viaplay har også specielle aftaler med et antal indholdsleverandører. Dette indebærer at med stor sandsynlighed vil nye film fra disse indgå i dit Viaplay-abonnement, når de er tilgængelige. I øjeblikket har Viaplay sådanne filmaftaler med Disney, Sony, Nordisk Film og Scanbox.