Find din Viaplay-konto

Har du registreret dig med flere e-mails og er usikker på hvilke konti, du har hos os? Bare rolig – du kan få styr på hvilke konti, som er koblet til dit betalingskort ved at indtaste dine kortoplysninger på følgende side: https://account.viaplay.dk/find.

Vær opmærksom på, at du skal være logget ind med en af dine konti på viaplay.dk, for at gennemføre søgningen.

Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer vi ikke hele kortnumre. Derfor kommer vi til at vise samtlige kontoer som matcher de dele af kortnummeret, som du udfyldte. En smule af brugernavnet kommer til at være skjult ved søgningen, men vi håber at du kan genkende din konto, og kan logge ind med de rette oplysninger.

Hvis du ikke genkender nogle af de email-adresser som kommer frem, eller hvis søgningen ikke gav noget resultat, kan du prøve med et andet betalingskort.