Behøver du hjælp?

Du kan også søge i ofte stillede spørgsmål

Find din Viaplay konto

Har du registreret dig med flere e-mails og er usikker på hvilke konto, som du har hos os? Bare rolig – du kan få styr på hvilke kontoer, som er koblet til dit betalingskort ved at indtaste dine kortoplysninger på følgende side: https://account.viaplay.dk/find.

Observer at du skal være logget ind med en af dine konti på viaplay.dk for at gennemføre søgningen.

Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer vi ikke hele kortnumre. Derfor kommer vi til at vise samtlige kontoer som matcher de dele af kortnummeret, som du udfyldte. En smule af brugernavnet kommet til at være skjult ved søgningen, men vi håber at du kan genkende din konto, og kan logge ind med de rette oplysninger.

Hvis du ikke genkender nogen af de email adresser som kommer frem, eller hvis søgningen ikke gav noget resultat, kan du prøve med et andet kreditkort.