NHL på Viaplay

Med Viaplay Total kan du følge hele NHL sæsonen her på Viaplay. Se spændt med på spændende kampe fra de bedste ishockey hold i Nord Amerika!

Hvilken pakke skal man have for at se NHL?

Du skal have en Viaplay Total-pakke for at se NHL, som også giver dig adgang til Viaplay Groups andre sportsrettigheder, film og serier. Med Total-pakken kan du streame alle NHL-kampe.

Du kan læse mere om vores pakker her

Hvilke kampe bliver vist?

Vi viser alle kampene fra sæsonen, samt alle playoff kampene!
Selv nogle opvarmnings kampe vil blive vist, hold øje med vores sports skema, viaplay.dk/sport, for at se hvilke.

Hvor finder jeg kampene?

Du finder alle kampene i vores sportsoversigt som du finder på viaplay.dk/sport. Klik på “Vis oversigten” oppe i højre hjørne under SPORT. Her kan du også filtrere efter den sportsgren du vil finde i sportsoversigten.

Kan jeg se kampene som genudsendelse?

Alle kampene er tilgængelige her på Viaplay i 48 timer efter kampens slut.

Læs mere om hvilke enheder du kan benytte Viaplay på her og se hvilke funktioner der understøttes på de forskellige platforme her.