NHL på Viaplay

Som sportskunde får du adgang til alle NHL-kampe på Viaplay – både live og 48 timer efter sendingens slut. Kampene findes i vores Sportsoversigt, og kan ses på alle understøttede enheder. Udover dette, kan du også bruge NHL.TV på din computer (PC/Mac), hvor du kan se alle kampe og mere til. Klik her for at komme til tjenesten.

* Vær opmærksm på, at nogle funktioner kan variere fra enhed til enhed. Læs mere her.

Hvad er NHL.TV?

NHL.TV er NHL’s tjeneste, og her finder du alle sæsonens kampe. Du kan både se dem live, og også efterfølgende – endda efter 48 timer. Efter kampene er blevet vist live, kan du se højdepunkterne i tidslinjen på sendingen. Dette gør det nemt for dig, som spoler frem og tilbage i kampen.

Resultat

I tjenesten ser du resultater og højdepunkter på alle kampe, ved at kigge på tidslinjen i den enkelte kamp. Ved forskellige farver finder du for eksempel mål scoret i kampen, eller andre hændelser som kan have skabt interesse.

Vil du ikke se resultaterne, kan du vælge at slå dette fra. Det gør du ved at klikke dig ind på en kamp, og vælg Settings øverst til højre.

Kommentatorer

Nogle af kampene kan ses med danske kommentatorer, og resten vises med lokale kommentatorer. I NHL.TV kan du selv vælge, om du ønsker hjemme- eller udeholdets kommentatorer. Har ét eller begge hold franske kommentatorer, findes der ofte et internationalt alternativ.

Problemer med at komme på NHL.TV?

Oplever du problemer med NHL.TV, bør du først dobbelttjekke, at du er logget ind på NHL.TV. Åbn tjenesten og klik på anvender-ikonet øverst til højre. Hvis der er mulighed for at logge ud, skal du gøre det.

For at komme på NHL.TV, skal du først gå til Viaplay.dk. Herefter går du til Sport, ruller ned til Oversigt og klikker på Vælg sport i det øverste højre hjørne af oversigten. Klik på NHL.TV for at komme til tjenesten. Du får adgang til NHL.TV med Sportspakken og Totalpakken.

Vær opmærksom på, at NHL.TV kun er tilgængeligt via oversigten under Sport, og derfor kan tjenesten kun anvendes på en computer (PC/Mac).