Følg Champions League på Viaplay

NENT har sikret rettighederne til Champions League frem til år 2021, hvilket indebærer at samtlige kampe bliver vist her hos os på Viaplay. Vil du være med på denne fodboldrejse behøver du Viaplay Sport eller Viaplay Total pakken. Du kan læse mere om indholdet her.

Vores reprisefunktion er den optimale løsning for dig, som ikke har muligheden for at tage del i kampene live. I 48 timer efter sendingens start, findes der muligheden for at gå tilbage i tiden på udvalgte enheder og opleve spændingen når det passer. Vil du vide mere, kan du kigge her.