Foreslå serier eller film

Er der noget bestemt indhold, du går og mangler på Viaplay? Del dine ønsker med os i nedenstående formular! Hvis du allerede har sendt dit forslag til os, behøver du ikke foretage dig mere.

Undrer du dig over, hvorfor du ikke længere kan finde en titel, du kiggede på tidligere? Gå til En film eller serie var tidligere på Viaplay, men nu er den væk, hvorfor?

For at få de seneste nyheder om nye film og kommende serier med os, skal du læse mere her.