Fryser dine TV-kanaler på Samsung Smart TV?

Lige nu kan nogle kunder opleve, at deres TV-kanaler fryser på Samsung Smart TV, og at lyden samtidig fortsætter. Vi er opmærksomme på dette, og vi undersøger naturligvis sagen. Forhåbentligt løses det snarest, og vi anbefaler at man holder øje med opdateringer til appen.

I mellemtiden kan du fortsat se dine TV-kanaler på andre enheder, helt uden frys af billede. Ved at klikke her kan du se en liste over alle de enheder som vi understøtter.