Funktioner på vores enheder

Her kan du se hvilke funktioner som er tilgængelige på vores enheder. Under billedet findes også forklaringer til de respektive funktioner.

Spole tillbage live

Vil du se et mål igen, eller missede du starten af en kamp? På nogle enheder har du mulighed for at spole tilbage i en igangværende livesending. Du kan maksimalt spole 4 timer tilbage mens sendingen er igang.

Hvis du gerne vil spole længere tilbage end 4 timer, kan du efter sendingens slut se hele udsendelsen som reprise.

Reprise (48h)

Med vores reprise-funktion har du mulighed for at se vores sportsudsendelse op til 48 timer efter sendingen. Vælg ønsket sending i sportsoversigten, og begyndt at se. Du kan starte sendingen i op til 48 timer efter sendingens slut.

Vær opmærksom på, at nogle Premier League-kampe udelukkende vises som reprise.

Ændre undertekster

Du kan skifte undertekster på alle vores film og serier, som har undertekster på flere sprog. Vær opmærksom på at sportssendinger og sportsdokumentarer oftest ikke har undertekster.

På Chromecast kan du ikke skifte undertekster, når din enhed først er koblet til din Chromecast. Kobl enheden fra Chromecast, skift underteksterne og begynd at caste på ny.

Se offline

Du kan downloade de fleste film og serier på din tablet eller smartphone. Det downloadede indhold lagres på enhedens internet hukommelse, og kan ikke flyttes til en ekstern hukommelse som et SD-kort. Læs mere om offline-funktionen her.

Lej & køb

I Lej og køb-kategorien finder du film som du kan leje eller købe, og som ikke kan inkluderes i vores abonnementer. Lejefilmene er tilgængelige i 48 timer efter du har bekræftet købet, og du kan se dem lige så meget du vil i lejeperioden. Når du køber en film, vil den på din Viaplay-konto altid, med mindre du vælger at slette kontoen.

Du finder dine købte film på alle enheder under Købte film

Næste afsnit starter automatisk

På de fleste enheder tilbyder vi rullende afsnit. Dette indebærer at når men ser en serie, vil det næste afsnit automatisk begynde.

Du kan slå denne funktion til eller fra på alle profilerne på hjemmesiden under rediger profiler > vælg den profil du vil ændre > vælg om du vil have funktionen slået til eller fra. Den funktion, du vælger er aktiveret på alle enheder, du bruger, hvor denne funktion er tilgængelig.

Multi audio

På indhold i Børn-kategorien kan du skifte både talesproget og under tekster til dansk. Hvis ikke din enheder understøtter skift af disse, vil indholdet automatisk blive afspillet på dansk.

På Chromecast kan du ikke skifte sprog når din enhed er koblet til Chromecast. Istedet skal du koble din enhed fra Chromecasten, skifte sprog og koble den til igen.

Kanaler

På Kanaler finder du dine kanaler, som du har adgang til i hele EU. Kanalerne findes på de fleste enheder, og kan tages med på farten. Vær opmærksom på at udbuddet kan varierer baseret på den pakke du har.