Hakkende billede på Mac

Hvis du oplever problemer med dårligt/hakkende billede under afspilning på din Mac-computer via internetbrowseren Google Chrome, eksempelvis ved hurtige kamerapanoreringer som i fodboldkampe – så tjek at indstillingerne for hardwareacceleration er korrekte ellers følg instruktionerne nedenfor.

Anvender du internetbrowseren Google Chrome følg disse trin:

1. Tryk på de tre prikker i øvre hjørne og vælg Indstillinger
  2. Find kategorien System og tjek at boksen for hardwareaccelerationen ikke er udfyldt
  3. Start så Chrome og gør et nyt forsøg