Hent indhold ned til offline

For at kunne se på serier og film uden internetforbindelse har du mulighed for at hente visse titler* ned til offline brug på dine mobile enheder (mobil/tablet). På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at hente materiale ned på andre enheder som fx PC/MAC, Apple TV eller Smart TV. Det materiale som du henter ned gemmes på enhedens interne hukommelse. Sport-events er ikke tilgængelige som offline.

Hvordan henter jeg materiale ned til min enhed?
  • Vælg en film eller et afsnit som du vil hente ned. Tryk på “Gem offline”.
  • Har du ikke adgang til WiFi, kan du under kontoindstillinger vælge at tillade downloading med mobildata i stedet.
  • Når du har hentet indholdet ned til enheden, finder du alt dit offline-materiale i Offline-sektionen.
  • Du har adgang til det downloaded materiale i 30 dage, hvorefter du skal forny licensen. Dette kan du helt enkelt gøre inde på indholdets side eller gennem Offline-sektionen.
Offline-filter

Du har også mulighed for at få vist serier og film som kun kan hentes ned til offline brug.
iOS: Gå til Profil > App-Indstillinger > Offline filter
Android: Åbn menuen til venstre > Indstillinger > Offline filter

Hent leje- og købefilm ned

Du kan også sagtens hente leje- og købefilm ned til offline brug, når dit køb er gennemført. Gælder det børnefilm skal du først vælge hvilket sprog du vil se filmen på og dernæst hente den ned. Man kan ikke skifte talesprog på film, der allerede er hentet ned til offline brug.

Se på offline-materiale udenfor Danmark

Du kan nyde dit downloaded materiale, uanset hvor du befinder dig. Rejser du udenfor EU, anbefaler vi dog, at du ikke tilslutter din enhed til et lokalt netværk, når du anvender Viaplay. Da vi ikke har rettighederne til at kunne vise indholdet udenfor EU, kan det ske at du vil blive blokeret fra tjenesten eller at Viaplay-appen bliver automatisk opdateret, og du mister dermed det downloaded materiale under dit besøg.

En film ligger på mellem 2-3GB, mens et afsnit af vores serier plejer at ligge på mellem 700Mbit til 2GB, afhængig af dens længde og størrelse.

*Obs! Vi har ikke offline-rettigheder for alle serier og film på tjenesten.

Se på Viaplay i udlandet? Læs mere her.