Hvem kan se golf på Viaplay?

For at kunne se golf hos os kræver det en Viaplay Sport eller Viaplay Total-pakke. Det er simpelt og let at tegne et sportsabonnement hos os!

Her du allerede en Viaplaypakke? Se her: Skift pakke.
Er du ny kunde hos os? Velkommen! Se her: Skaf et sportsabonnement.

Er du Viasat-kunde?
For at kunne se golf hos os som Viasat-kunde, kræver det at du har sport igennem Viasat. Vil du tilføje Sport til dit Viasat abonnement, henviser vi direkte til Viasat eller den TV-leverandør du får Viasat gennem.

Jeg har Viasat igennem en anden TV-udbyder
Det er værd at nævne hvis du har en anden TV-udbyder end Viasat, kan det tage op til 2 uger før abonnements ændringer går igennem vores system – dette gælder også nye kunder.