Hvilken internethastighed anbefales ved sportsudsendelser?

For aller bedste oplevelse anbefaler vi en internethastighed på mindst 10 mbit/s under sportsudsendelser, samt at man er opkoblet direkte via kabel og ikke over Wifi.

Ved afspilning af events sender vi materialet i hele 50 fps (rammer i sekundet) på samtlige enheder vi understøtter, med undtagelse af LG- og Samsung TV fra år 2012, samt Panasonic Smart TV – her afspilles der med 25 fps.

Skulle du opleve at udsendelsen buffer, så kan du teste, kun at have enheden du afspiller fra opkoblet på netværket. Altså koble andre enheder af internettet.

Oplever du fortsat problemer med afspilningen, så kan det være en god ide, at genstarte routeren. Lad den være uden strøm i ca. 5 minutter, inden du sætter strøm til igen. Alt efter hvilken enhed du bruger, findes der desuden andre fejlsøgninger, som kan afhjælpe problemet. Vælg din platform herunder, hvis du behøver yderligere hjælp.

Computer     Tablet      Telefon      Apple TV      Chromecast      Smart TV      Playstation      Xbox