Hvilket lydformat er der på Viaplays indhold?

Viaplay understøtter Dolby Audio på følgende enheder: Apple TV, Smart-TV’er*, Xbox One, Playstation 3/4, Safari på Mac og Edge på Windows.

Vi udbyder i dag tusinder af titler med Dolby Audio i 5.1, og så godt som samtlige titler i HD leveres med 5.1 mixet lyd fra vores studie – Deraf øges antallet af titler med Dolby Audio løbende.

For at få det fulde udbytte samt en endnu bedre filmoplevelse kræves en hjemmebiograf, som understøtter Dolby Audio.

*Vi sender 5.1-lyd på Panasonic Smart TV, når der er support til dette lydformat på enheden. Dette betyder, at hvis dit TV ikke understøtter 5.1-lyd vil tjenesten heller ikke fremgå i dette lydformat.