Hvilket lydformat er der på Viaplays indhold?

Viaplay understøtter Dolby Audio på alle enheder, der kan klare det – Det vil sige Apple TV, Chromecast, Smart-TV’er, Xbox One, Playstation 3/4, Safari på Mac og Edge på Windows.

Vi udbyder i dag tusinder af titler med Dolby Audio i 5.1, og så godt som samtlige titler i HD leveres med 5.1 mixet lyd fra vores studie – Deraf øges antallet af titler med Dolby Audio løbende.

For at få det fulde udbytte samt en endnu bedre filmoplevelse kræves en hjemmebiograf, som understøtter Dolby Audio.