Hvor finder jeg min kvittering / ordrebekræftelse

For at finde kvitteringerne på dine køb skal du:

1. Gå til vores hjemmeside viaplay.dk.
  2. Log ind på vores tjeneste og bevæg derefter musen over dit navn i øverste højre hjørne af hjemmesiden.
  3. Vælg Kontooversigt og klik på Købshistorik i menulinjen til venstre for at få adgang til dine kvitteringer i PDF-format.

Savner du også en kvittering fra en bestilling, så kan det være at du har flere brugere registreret hos os. Du kan altid prøve på at søge efter kontoen ved hjælp af funktionen ‘’Find din konto’’- Se hvordan du gør her.