Hvordan ændrer jeg mine personlige oplysninger?

Du kan helt enkelt selv håndtere flere af dine brugeroplysninger og indstillinger, når du er logget ind på Viaplay.dk på en computer – alternativt en webbrowser på en tablet eller telefon.

Når du er logget ind på hjemmesiden, hold musen over dit navn oppe i højre hjørne og klik på Kontooversigt. Her kan du blandt andet ændre password, sætte forældre kontrol til, ændrer kortoplysninger og meget mere, se menuen til venstre på billedet længere nede. Vil du skifte e-mail gøres det under Min profil som du finder længst nede.

Ønsker du at ændre dine kortoplysninger, kan du gøre det gennem dette link: ændre betalingsoplysningar.
Vil du ændre dit kodeord som du logger ind med? Klik her: Ændre kodeord.
Er du logget ud og har glemt dit kodeord? Klik her: Glemt kodeord
Ønsker du at ændre din nuværende pakke, kan du følge denne vejledning: Ændre pakke
Vil du opsige dit abonnement: Klik her: Opsig pakke