Hvordan bestiller jeg Viaplay via Apple TV?

Har du et Apple TV har du muligheden for at oprette en Viaplay-konto direkte gennem dit Apple TV. Betalinger vil foregå via dit AppleID. Dine spørgsmål angående abonnement vil derfor blive håndteret igennem iTunes. For at bestille Viaplay gennem dit Apple TV skal du gå ind i Viaplay fra startsiden på dit Apple TV.

1. Naviger ned til Indstillinger og vælg Bestil pakke.
  2. Marker den pakke du er interesseret i og tryk på selectknappen. Vil du læse mere om de forskellige pakker kan du gøre det her: //viaplay.dk/package
  3. Log ind med dit AppleID og password.
  4. Skriv emailadressen til din Viaplay-konto. Hvis du ikke har en konto vil der blivet lavet en til dig.
  5. Derefter skal du vælge, om du vil modtage vores nyhedsbrev, læse vores aftalevilkår igennem samt bekræfte dit valg af pakke.
  6. Når du har gjort dette, skal du bekræfte købet ved at udfylde betalingskortets CVC-kode og dit kodeord til iTunes Store.

Efter dette vil du blive taget tilbage til startsiden, og herefter er det bare at begynde at se Viaplay.

Har du allerede et aktiv abonnement gennem iTunes og vil skifte pakke? Klik her for at se, hvordan du kommer videre.