Hvordan får jeg adgang til Viaplay med Viasat Total Fritid?

Du kan få adgang til Viaplay, og registrere dig med Viasat Total Fritid, i de perioder, signalet fra Viasat er åbent.

Første gang du skal have adgang til Viaplay, er det vigtigt at du registrerer dig på et tidspunkt, hvor dit Viasat Total Fritid er åbent.

Se hvordan du registerer dig her.

Når du igen åbner dit signal hos Viasat, skal du logge ud og ind på Viaplay. Dette skal du gøre i begyndelsen af hver betalende periode, for at aktivere din adgang på Viaplay igen.