Hvordan får jeg underteksterne med over Airplay?

Når du anvender Airplay til at afspille indhold, aktiverer du underteksterne ved at holde Select-knappen (rød på billedet) nede på din Apple TV-fjernbetjening

Så kommer der en menu frem, hvor du kan vælge de ønskede undertekster.

Hvis der ikke kommer undertekster frem i menuen, skyldes det, at der endnu ikke er lagt undertekster op til indholdet.

Vi lægger undertekster op til omkring 800 afsnit og film hver uge, så vi skal nok nå omkring alt indholdet inden længe.

Bemærk, at hvis der er tale om en forpremiere med manglende undertekster, så har vi muligvis ikke modtaget disse fra producenten endnu. Der kan i nogle tilfælde gå et par dage, før vi modtager underteksterne, hvis disse er forsinkede..