Hvordan forbinder jeg mig med Airplay til mit Apple TV?

For at anvende Viaplay på dit Apple TV, er det nødvendigt at aktivere funktionen Airplay på din iPhone eller iPad.

Start med at sikre dig, at enhederne er tilsluttet det samme netværk, og at dit Apple TV er tændt. Hvis du har behov for hjælp til installationen af dit Apple TV, kan du finde instruktioner på

Når indholdet har loaded, trykker du på Airplay-ikonet, som du finder oppe til højre i menuen.

Nu kan du vælge dit Apple TV på listen over enheder, som dukker op nederst på skærmen.

Nu tilkobles enheden automatisk til dit Apple TV, og billedet vises på denne i stedet.

For at se indholdet med undertekster holder du blot den runde knap nede på din fjernbetjening og vælger det ønskede sprog. Yderligere information om underteksterne kan du finde her: Hvordan får jeg underteksterne med over Airplay?