Hvordan aktiverer jeg Viaplay, når jeg er Viasat / Waoo kunde?

For at anvende Viaplay omkostningsfrit som Viasat / Waoo kunde, skal du aktivere dig via dette link: https://signup.viaplay.dk/

På aktiveringssiden starter du med at vælge din TV-leverandør på listen, og herefter udfylder du de resterende oplysninger. Hvis du ikke kan finde din leverandør , så har vi ikke nogen aftale med dem på nuværende tidspunkt, men du kan selvfølgelig aktivere dig med en af vores pakker istedet. Læs mere i denne artikel: Kom igang med Viaplay. Som Viasatkunde får du adgang til den del af vores udbud, som svarer til din pakke hos Viasat – i sidste del af  aktiveringen kan man se, hvad man får adgang til.

Mangler du dit abonnement- eller kundenummer kan du finde det på din faktura eller ved at kontakte Viasat, og alternativt kan du kontakte din operatør. Efter du har bekræftet dine oplysninger skal du vælge et kodeord til din Viaplay konto, og hvis du allerede har en Viaplaykonto med samme emailadresse, kan du i stedet vælge at logge ind med de tilhørende oplysninger.

Hvis du er kunde igennem Waoo skal du bruge din engangskode og angive dit energiselskab. Du finder din engangskode i den mail du har modtaget. Er du TV-kunde kan du også finde den på din TV-boks. Alternativt skal du kontakte dit lokale fiberselskab.