Hvorfor er jeg blevet debiteret på trods af prøveperiode/angivet værdikode?

På grund af studierettigheder og for at kontrollere at du er over 18 år skal du tilføje et kreditkort som validering. Vi sender en autorisationsanmodning til din bank, dette er ikke en debitering, men blot en reservation og den sendes automatisk tilbage så snart autorisationen er godkendt. Anmodningen sker med det samme, men der kan gå nogle dage før beløbet forsvinder fra “Reservationer”.

Står beløbet ikke som reserveret, men derimod som trukket, kan det være, at du allerede har benyttet prøveperioden, eller at værdikoden ikke er blevet aktiveret. Kontakt os, så kigger vi nærmere på det.