To streams vises allerede på Viaplay

Din konto hos Viaplay er personlig, og på nuværende tidspunkt har du muligheden for at afspille op til to forskellige streams samtidig, uanset om du ser serier, film eller sportsudsendelser. Dette betyder, at hvis du har to streams igang, og forsøger at starte et tredje, vil du få meddelelsen, som beder dig stoppe et af de igangværende først.

Hvis du fortsat får meddelelsen efter du har stoppet et af de to igangværende streams, anbefaler vi dig at logge ud og logge ind igen på din enhed. Prøv herefter at starte streamet med det du vil se igen.

Hvis du har set Viaplay hos en ven og glemt at logge ud, kan du ændre dit kodeord på vores hjemmeside. Når du har gjort dette, vil du blive logget ud af samtlige enheder indenfor 24 timer. Ændr dit kodeord her.