Hvorfor har jeg ikke mulighed for kun at vælge sport?

Viaplay er mere end bare sport – vi stræber efter at være en samlingsplads for flere slags underholdning, da vi tilbyder både den bedste sport samt de bedste serier, børneunderholdning og film. I dag tilbyder vi ingen pakke som kun indeholder sport. I stedet har vi en pakke som hedder ‘Viaplay Sport’ til 289,- om måneden, som består af vores store sportsudvalg, serier samt børneserier. Grunden til at vi har valgt at inkludere serier og børneserier i denne pakke er, at der er mange af vores sportskunder, som benytter sig af netop det indhold også, og vi derfor fortsat ønsker at kunne tilbyde vores kunder denne mulighed.

Vil du vide mere om vores pakker, klik her. Vil du foretage ændringer i dit abonnement, klik her.