Er du blevet debiteret ekstra den 1. juli og kender du ikke til denne trækning? Læs mere her:

Har du brug for hjælp?

Søg iblandt vores spørgsmål og svar på Viaplay!

Hvorfor mangler en vis sæson af en serie?

Mangler der en vis sæson af en serie skyldes det, at vi ikke har rettigheder for samtlige sæsoner. Visse serier viser vi flere eller alle sæsoner af. Andre viser vi i 7-30 dage efter at de er blevet sendt på nogle af Viasat’s TV-kanaler. Er afsnittet ved at udgå fra vores sortiment kan du på seriesiden se, hvor mange dage eller timer afsnittet stadig vil ligge der.

Når vi ved hvornår næste sæson af en serie vil være på Viplay vil det stå på seriens side.