Hvornår lægges der nye afsnit ud på Viaplay?

For visse serier har vi såkaldt Catch-up rettigheder, hvilket indebærer at vi kan vise dugfriske afsnit samtidigt eller dagen efter at de er blevet sendt på TV i Danmark eller USA.

Ved serier hvor afsnit publiceres løbende står det sædvanligvis hvilken ugedag de nye afsnit kommer. Se eksemplet nedenfor:

Hvis du anvender en computer kan du også se, hvornår næste afsnit publiceres hvis du ser længst nede i listeoversigten. Det kommende afsnit vises da som nedtonet og teksten ved siden af vil vise hvilken dato det udgives. Denne information applikeres kontinuerligt på titler med løbende afsnit.