Information om brug af Viaplay i Storbritannien efter Brexit

Vi stræber altid efter at tilbyde Viaplay-oplevelsen til så meget af Europa som muligt. Vi er meget glade for, at Viaplay er tilgængeligt til online brug i alle EU-lande på grund af portabilitetsreguleringen. Da Storbritannien forlader EU den 1. januar 2021, vil der desværre ske ændringer i tjenesten.

Fra den første januar 2021 er det ikke længere muligt at bruge Viaplay online i Storbritannien, da Storbritannien officielt vil forlade Den Europæiske Union.

Du kan selvfølgelig fortsætte med at bruge Viaplay i Storbritannien med vores offline-funktion, som du kan læse mere om her.