Information om Macbrugere som har MacOS version 10.9 (OS X Mavericks)

Vi har noteret at Macbrugere som har MacOS version 10.9 (OS X Mavericks) kan opleve indlæsnings- og startproblemer på vores indhold, når de afspiller gennem Google Chrome eller Safari.

Dette er fordi Viaplay er optimeret til den seneste version af disse browsere, og det er ikke længere muligt at downloade den seneste version af Google Chrome og Safari på MacOS 10.9.

Hvis du bruger Mac og oplever det ovenstående, kan vi anbefale dig at teste en af de følgende ting:

1. Skift til den seneste version af Mozilla Firefox, da denne browser fortsat kan benyttes på 10.9.
  2. Opdatér til en nyere version af MacOS, for at kunne installere den seneste version af Google Chrome eller Safari.