Information til dig med iOS 12 og tvOS 12

Oplever du problemer med undertekster på dit Apple TV 4/4K? Da anbefaler vi, at du opdaterer din software.

I forbindelse med udgivelsen af tvOS 12 til Apple TV 4/4K bemærkede vi, at nogle brugere begyndte at opleve problemer med at underteksterne sporadisk forsvandt. Nu er tvOS 12.0.1 blevet lanceret med en løsning på dette problem. Opdater derfor din software for at fortsætte med at se som normalt.