Information til dig med iOS 12 og tvOS 12

Hvis du oplever problemer med underteksterne på dit Apple TV 4/4K, anbefaler vi at du opdaterer dit styresystem.

I forbindelse med at tvOS 12 udkom til Apple TV 4/4K opdagede vi at visse brugere oplevede problemer med at underteksterne forsvandt sporadisk. Nu er tvOS 12.0.1 udkommet, og denne version indeholder en løsning på problemet. Opdater derfor dit styresystem for fortsat at kunne se indhold som sædvanligt.

Vi opdaterer denne artikel med ny information løbende.