Jeg har fået en gave af min ven

Hvis du har modtaget en Viaplay-gave af din ven får du Viaplay Serier og Film gratis i to måneder!

Tilbuddet gælder kun nye kunder og kan ikke kombineres med andre tilbud. På grund af studierettigheder og for at kontrollere at du er over 18 år, skal du tilføje en betalingsmetode. Bemærk at der ikke bliver trukket penge i løbet af de gratis måneder. Koden er gyldig indtil d. 25. oktober 2020.

For at aktivere tilbuddet:

1. Klik på linket i beskeden
  2. Opret en konto og udfyld dine kortoplysninger
  3. Bekræft købet
  4. Færdig! Nu kan du begynde at se indhold

Når de to gratis måneder er forbi fortsætter abonnementet til 99,- om måneden. Afslut når du vil.

Lykkedes det ikke at tilføje kortet? Læs mere her.
Vil du vide mere om hvordan du sender gaven, læs mere her.