Jeg har fået en rabatkode til en Viaplay pakke. Hvordan indløser jeg koden?

Visse rabatkoder gælder kun for nye kunder/kontoer, dobbelttjek derfor hvad der er aktuelt for netop dit kampagnetilbud.

Sådan gør du for at registrere din kode som ny kunde:

1. Gå til https://account.viaplay.dk/redeem
  2. Angiv din rabatkode og emailadresse, du vil benytte, og klik på ‘Fortsæt’.
  3. Udfyld brugeroplysningerne som efterspørges i formularen, og klik derefter på ‘Opret konto’, hvorefter du kan fortsætte til næste side.
  4. Af hensyn til studierettigheder og for at kontrollere at du er over 18 år, skal du vælge en betalingsmetode, men du vil ikke blive debiteret for tjenesten under dine frie måneder. Vil du ikke fortsætte med tjenesten efter kampagnen, kan du opsige din pakke gennem hjemmesiden under ‘Kontooversigt’ og ‘Håndter pakke’. Dobbelttjek, at rabatten for din specifikke kampagne er registreret korrekt, inden du opsiger din pakke.

Sådan gør du for at registrere dig som eksisterende kunde:

1. Gå til https://account.viaplay.dk/redeem.
  2. Er du allerede logget ind, angiver du rabatkoden og klikker på ‘Fortsat’. Færdig!
  3. Er du ikke logget ind, udfylder du din rabatkode og din registrerede emailadresse og klikker på ‘Fortsæt’.
  4. Log ind med din brugerkonto. Færdig!