Er du blevet debiteret ekstra den 1. juli og kender du ikke til denne trækning? Læs mere her:

Har du brug for hjælp?

Søg iblandt vores spørgsmål og svar på Viaplay!

Jeg har glemt mit kodeord til Viaplay

Hvis du har glemt dit kodeord til Viaplay, kan du let bestille et nyt via vores side fra en computer. Hold musen over Log ind oppe i højre hjørne på siden og tryk på Har du glemt dit kodeord?

Capture dk

På den næste side indtaster du din anvendte mail-adresse, altså den du logger ind med, og trykker på Send mail med instruktioner. Du vil inden for kort tid modtage en e-mail fra os. Du vil modtage mailen fra noreply@viaplay.dk. Hvis den ikke dukker op i din indbakke, så tag et kig i din spam-mappe eller prøv igen. Når du har åbnet mailen, trykker du på knappen Skift kodeord eller følger det oplyste link.

password dk

På den fremkomne side har du mulighed for at indtaste et nyt password. Når du har bekræftet den, skal du trykke på Skift kodeord. Bemærk at dit kodeord skal være mindst otte tegn langt. Nu er det bare at logge ind med dit nye kodeord!