Jeg ønsker at ændre min pakke

Er du kunde gennem iTunes? Klik her istedet.

Gå til vores hjemmeside (viaplay.dk) og log ind oppe til højre. Når du er logget ind på hjemmesiden, skal du holde musen over dit navn (hvor der tidligere stod log ind) og gå til Kontooversigt. Klik derefter på Håndter pakke, der har du muligheden for at opgradere eller nedgradere dit nuværende abonnement.

Opgraderinger sker med det samme, nedgraderinger sker ved næste trækningsdato. Hvis du vælger at opgradere til en større Viaplay-pakke vil du blive debiteret for den nye pakke direkte – samtidig med at vi tilbagesender et beløb, som modsvarer den ubenyttede periode fra din tidligere pakke til din bankkonto. På den måde får du adgang til dit udvidede udbud med det samme!