Jeg vil skifte password. Hvordan gør jeg?

Du kan enkelt ændre dit password når du er indlogget på vores hjemmeside. Hold musemarkøren over dit navn oppe i højre hjørne og vælg derefter Kontooversigt i menuen.

menu

Vælg derefter Skift password, som du finder i menuen i venstre side. Udfyld feltet og vælg så Gem dit password. FÆRDIGT! Har du derimod glemt dit password så klikker du i stedet på teksten Har du glemt dit password, som du finder under gem-knappen.

skift-password

Når du klikker på Har du glemt dit password, får du denne side frem. Vælg her Send mail til mig. Følg linket i mailen, og gennem dette får du mulighed for, at skaffe et nyt password.

glemt-kodeordet