Behøver du hjælp?

Du kan også søge i ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Viaplay i udlandet?

Den 1. april vil de nye portabilitetsreguleringer fra den Europæiske Union (EU) træde i kraft på Viaplay. Dette vil medføre, at du har mulighed for at tage dit lokale Viaplay med dig til samtlige destinationer indenom EU.

Hvem har bestemt de nye regler?
EU-kommissionen. De nye regler gælder for samtlige online markedsaktører som tilbyder streaming af serier, film, sportudsendelser, musik etc.

Hvad indebærer den nye portabilitetsregulering?
Tidligere har Viaplay været landsbegrænset på grund af rettighedsmæssige årsager. Fremover indebærer dette, at du som privatkunde vil have mulighed for at tage tjenesten med dig til lande indenfor EU, så du kan kigge på det samme materiale som derhjemme. Mere informationer om de almene regler finder du her.

Hvordan påvirker det mig som kunde?
Fra og med 1. april har du mulighed for at tage dit lokale Viaplay med til lande indenfor EU. Tjenesten fungerer præcis som i Danmark i form af udbud, teknik og funktioner. Husk på at kvaliteten på materialet kan variere, da den afhænger af netværkets egenskab samt hastighed.

Hvorfor fungerer mit Viaplay ikke i Norge?
I og med at den nye portabilitetsregulering vil du ikke kunne bruge din Viaplay-konto i Norge, da de ikke er med i EU. Du kan derimod hente ned så mange af vores serier og film i Viaplay-appen på din mobil eller tablet som du orker, når du befinder dig i Danmark, for så siden at se dem offline i lande som ikke er med i EU. Du kan finde mere information om Offline-funktionen i vores Help Center på en af disse artikler:

Hvordan ser jeg offline indhold på min Android enhed?
Sådan ser du indhold offline på din iPhone / iPad

Bemærk venligst, at kanalfunktionen ikke er tilgængelig uden for Danmark.