Klager

Vi vil gerne at du kontakter os, hvis tjenesten ikke lever op til dine forventninger. Gennem feedback og tilbagemeldinger fra vores kunder, kan vi udvikle og forbedre os. For direkte kontakt med vores kundeservice kan du klikke på den røde knap “Kontakt os” som du finder til højre på siden.

Kunder kan altid henvende sig til Forbrugerklagenævnet ved sager, som ikke løses tilfredsstillende af foretagendet. Dette gælder selvfølgelig også for eventuelle sager med Viaplay.

Hvis forbrugerklagenævnet vælger at undersøge sagen, reagerer Viaplay på sagen, og kommer med vores syn på sagen. Forbrugerklagenævnets beslutning vil være en anbefaling. Forbrugerklagenævnets anmeldingsformular finder du på //www.forbrug.dk/. Forbrugerne kan også henvende sig til Europa-Kommissionens online-platform, du kan læse mere her.