Købefilm på Viaplay

Vi vil at du altid skal have adgang til dine favoritfilm på Viaplay. Når du har købt filmen, vil filmen være tilgængelig i kategorien Stjernemarkeret, så du kan se den når du vil – igen og igen.* Du kan desuden benytte vores offline funktion (iOS, Android), som gør det muligt at downloade filmen, og se den helt uden internetforbindelse.

Lej & køb-sektionen på Viaplay er både tilgængelig for dig, som har et aktivt abonnement, men også for dig som bare vil benytte dig af leje- og købefilm en gang imellem. Du kan samtidigt registrere en tom brugerkonto i forbindelse med dit køb. Videoen nedenfor viser, hvordan du gennemfører en bestilling når du er logget ind.

*Viaplay forbeholder sig retten til ikke længere at understøtte forældede formater og teknologier; du kan downloade eller streame en film når du vil, men kun til en enhed som er kompatibel med og understøttes af Viaplays aktuelle processer og protokoller.

Du kan læse mere om leje- og købefilm her.