Kom i gang med Viaplay på din Android-enhed

For at anvende Viaplay på din Android-telefon eller -tablet starter du med at hente appen Viaplay, som findes i Play Butikken. App’en understøttes af enheder, der har Android 4.1 eller senere. Start med at finde app’en Play Butik og tryk på ikonet for at åbne den. For at søge efter Viaplay i Play Butikken trykker du på forstørrelsesglasset, som du finder i menuen oppe til højre. Skriv Viaplay i søgefeltet og bekræft din søgning ved at trykke på forstørrelsesglasset på det virtuelle tastatur.

Nu har du fundet frem til vores app. For at hente den trykker du på Installer. Hvis du ikke allerede er logget ind med din Google-konto, bliver du bedt om at gøre dette. Når app’en er hentet færdig, kommer der en ny knap frem, som du kan bruge til at åbne Viaplay. En genvej skabes også på dit skrivebord, så du hurtigt kan åbne vores app fremover. Nu er det bare at logge ind med dine oplysninger og nyde vores indhold.

startsida

Hvis du ikke allerede har en bruger på Viaplay, kan du se, hvordan du opretter en her.