Kom i gang med Viaplay på din iOS-enhed

For at se indhold fra Viaplay på din iPhone eller iPad skal du hente Viaplay-applikationen, som du finder i AppStore.

For at finde vores app i AppStore trykker du først på Søg, som du finder i menuen længst nede.

Skriv Viaplay i søgefeltet og tryk efterfølgende på Søg nede i højre hjørne.

Nu har du fundet frem til vores app. For at påbegynde installeringen, trykker du blot på ikonet til højre for vores logo.
Hvis du ikke allerede er logget ind med dit AppleID, bliver du bedt om at gøre dette.
Bemærk – Det er nødvendigt at have et dansk AppleID for at hente app’en.

Når app’en er hentet færdig ændres ikonet til en knap, som du kan åbne Viaplay med. Du kan også åbne Viaplay fra din hjemmeskærm, hvor app’en vil ligge.

Nu er det bare at logge ind og nyde vores indhold!