Kom i gang med Viaplay

For at komme igang med Viaplay skal du lave en konto, tilføje dit betalingskort og vælge en pakke. Hvis du bare ønsker at leje eller købe film, behøver du ikke noget aktivt abonnement.

Vil du vide mere om hvilke enheder du kan anvende Viaplay på, læs mere her: Viaplay.dk/devices. Her kan du også læse mere om de forskellige funktioner på enhederne.

Hvis du vil videre mere om kanaler, læs mere her!

Vores pakker

På Viaplay har vi tre forskellige abonnementer at vælge imellem:

• Viaplay – film og serier, 99 kr. i måneden. (2 gratis prøveuger for nye kunder)
  • Viaplay Sport – serier og sport, 309 kr. i måneden
  • Viaplay Total – film, serier og sport 339 kr. i måneden

Vær opmærksom på at engangskøb (leje- og købefilm samt PPV-events) ikke indgår i pakken.

Din pakke aktiveres når du bekræfter dit køb, og herefter kan du begynde at se. Du kan opsige dit abonnement når du vil via Kontooversigt.

Gratis prøveperiode

Er du ny kunde, kan du prøve vores Serier og Film-pakke gratis i 2 uger. Abonnementet løber automatisk videre efter 2 uger, og du kan opsige når du vil.

Vær opmærksom på at hvis du har været kunde hos os før, kan du ikke gøre brug af tilbuddet. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre Viaplay-tilbud eller abonnementer med sport.

Værdikode

Har du en værdikode til en Viaplay-pakke kan du registrere koden her uanset hvilken pakke det gælder. Skriv koden ind i ruden, og fortsæt med bestillingen. Som ny kunde skal du lave en konto, og som eksisterende kunde skal du logge ind på din nuværende konto.

Vælg din betalingsmetode, og aktiver tilbuddet. Et betalingskort skal altid tilkobles ved køb af en pakke, selvom du har en værdikode. Dette grundet rettigheder, og for at kontrollere at du er over 18 år. Tjek at summen stemmer inden du godkender købet.

På din Kontooversigt kan du se kommende debiteringer og lave ændringer i dit abonnement.

Har du fået en kode til en gratis lejefilm? Du behøver ikke noget aktivt abonnement, læs mere her.

Har du en Viasatpakke?

Hvis du har en pakke gennem Viasat eller en af vores partnere, får du adgang til Viaplay ved købet. For at få adgang skal du aktivere din pakke med dit kundenummer eller din aktiveringskode.

Du får adgang til samme indhold som du har med dine Viasat-kanaler. Har du for eksempel fodbold- og filmkanaler fra Viasat, får du adgang til alle film og fodboldkampe på Viaplay. Du aktiverer Viaplay her. Vælg din operatør og udfyld informationerne.

Vær opmærksom på at hvis du har et aktivt abonnement direkte ved Viaplay, skal du selv opsige abonnementet.

Vælg betalingsmetode

Et betalingskort skal altid registreres ved køb af en pakke, selv hvis du har en værdikode. Dette grundet rettigheder, og for at kontrollere at du er over 18 år. Skulle du opleve problemer med at registrere dit betalingskort, skal du sikre at:

• Kortet er et Visa eller Mastercard.
  • Kortet er udstedt af en dansk bank.
  • Visa-kort skal have ”Verified by Visa”, og for Mastercard skal ”Mastercard Secure Code” være aktivt. Kontakt din bank eller undersøg på egen hand i internetbanken ved tvivl omkring dette.
  • Kortet ikke er spærret for internetkøb eller udenlandske køb. Kontakt banken/udstederen for at hæve spærringen, eller gør det gennem din internetbank.
  • Der er dækning på kortet. Selv ved start af den gratis prøveperiode kræves der mindst 1 kr. på kortet. Summen reserveres og tilbagebetales senere, i forbindelse med at vi kontrollerer kortets gyldighed.

Hvis du forsøger at gennemføre købet på en mobil platform, forsøg istedet at anvende en computer. Bruger du allerede en computer, forsøg da i en anden browser.