Kvaliteten bliver forringet når jeg bruger Airplay fra min Mac

Når man anvender Airplay, anbefaler vi, at man benytter sig af en iPhone eller iPad.

Du kan også sagtens afspille indhold på dit Apple TV ved at anvende Airplay fra din Mac.
Ved denne metode overføres afspilningen dog fra din Mac og over til TV’et med en funktion, der hedder skærmdublering.
Denne funktion optager en del kapacitet på dit netværk, og du vil derfor kunne opleve nedsat kvalitet.

Ved afspilning af indhold på dit Apple TV over Airplay fra en iPhone eller ipad, sættes afspilningen i gang direkte på dit TV. Denne metode er således mere stabil.

Tag eventuelt et kig på vores artikel om, hvordan du sikrer dig den mest optimale opsætning på dit trådløse netværk.