Lej film på din iPhone eller iPad

Vi lancerer Lejefilm-sektionen i Viaplay appen på iPhone og iPad. Hvis du ikke kan se sektionen skal du enten at opdatere Viaplay-appen i App Store eller også har du ikke noget aktivt abonnement på din konto. Du kan læse mere om hvordan det fungerer herunder.

_______________________________________________________________________________

Lej film via Lejefilm-sektionen på din iPhone eller iPad og se dem så mange gange du vil i 48 timer. For at kunne leje film, skal du være logget ind på app’en og have et aktivt abonnement.

Du gør sådan her:

1. Log ind på Viaplay-appen. Har du ikke en konto med et aktivt abonnement, kan du oprette en direkte i appen (via din iTunes-konto) eller på vores hjemmeside.
  2. Når du er på Udforsk, vælg da Lejefilm. Kategorien er kun synlig, hvis du har et aktivt abonnement.
  3. Vælg film – her finder du det seneste fra biografsalen samt klassikere og must-see-film.
  4. Hvis du er kunde gennem os, betaler du med den betalingsmetode, du allerede har valgt. Hvis du er kunde gennem iTunes, debiteres du via dit Apple ID. OBS: Hvis du har en værdikode, skal du i stedet gennemføre købet via en internetbrowser. Læs mere herunder.
  5. Når du har gennemført købet, kan du også se filmen på vores øvrige platforme så mange gange du vil indenfor 48 timer. Du kan endda downloade filmen til din mobile enhed og se den i 48 timer.
  6. Tip: Under Kontooversigten, som du finder på hjemmesiden, kan du aktivere forældrekontrol på køb.

VÆRDIKODE TIL LEJEFILM
Feltet til værdikoden finder du, når du besøger Lej & køb-sektionen fra vores hjemmeside. Gå ind på viaplay.dk/store og vælg den ønskede film. Udfyld koden i feltet “Jeg har en rabatkode” og klik på “Anvend”. Du kan nu afspille filmen fra Viaplay-appen på din iPhone/iPad og på vores øvrige platforme. Bemærk venligst at du skal registrere din rabatkode via internetbrowseren på en computer.

OPDATER BETALINGSOPLYSNINGER
Du kan kun ændre kortoplysninger, når du er logget ind på vores hjemmeside, og ikke i appen. Log ind på viaplay.dk og hold musen over dit navn i øverste højre hjørne. Vælg “Kontooversigt” og herefter “Ændr betalingsmetode”.

KØBEFILM PÅ IPHONE OG IPAD
Vi tilbyder ikke købefilm på disse enheder. Har du derimod købt en film via en anden enhed, finder du den i sektionen “Købte eller lejede film” længst nede under fanen “Se” på din iPad eller iPhone.

KØB VIA ITUNES
Prisen for en lejefilm via iTunes kan variere med nogle kroner, da vi følger iTunes’ priskategorier.